Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Daarnaast hebben we inloopspreekuren zonder afspraak.

Sinds 1 mei is onze nieuwe dierenartsenpraktijk Meulenbroek Dierenartsen gevestigd op de Dorsmolen 8 in de wijk Stroom Esch te Borne. Wij zijn broer en zus, geboren en getogen in Twente. Na in Utrecht afgestudeerd te zijn als dierenarts hebben wij beiden enkele jaren veel ervaring opgedaan in de diergeneeskunde bij andere klinieken. Het starten van een eigen dierenartsenpraktijk op geboortegrond is voor ons een jeugddroom die werkelijkheid geworden is!

Het is voor ons een eer te kunnen starten als familiebedrijf op eigen grond. We kennen het gebied als onze broekzak en dat maakt het werken een stuk makkelijker. Christel deed veel ervaring op bij een grote kliniek in Twente waar paarden en gezelschapsdieren worden behandeld. Robert bij verschillende klinieken in Nederland en bij een grote paardenkliniek in Duitsland.

Op de locatie in Borne zullen de gezelschapsdieren worden behandeld. Middels inloopspreekuren en behandeling op afspraak kunnen wij  de mensen een hoge mate van service bieden. Alle onderzoeken en behandelingen zijn bij ons mogelijk. Wij beschikken over de modernste apparatuur en technieken. Te denken valt aan echografie, röntgenonderzoek, bloedonderzoek, gebitsbehandelingen en alle mogelijke chirurgische ingrepen. Ook zijn visites aan huis mogelijk.

De geneeskunde van de paarden zal middels de hulp van mobiele apparatuur zoveel mogelijk bij de paardeneigenaren thuis worden aangeboden. Elk transport is voor een ziek of kreupel paard een extreme belasting wat indien mogelijk vermeden dient te worden. De locatie voor de behandeling  en observatie van koliek paarden en traumapatiënten is operationeel.  

Door onze ervaring  en connecties gaan we samenwerken met de beste doorverwijsklinieken in Nederland en Duitsland voor zowel de gezelschapsdieren als de paarden. Naast het bieden van een optimale veterinaire zorg, willen wij voor de eigenaren ook vooral een gesprekspartner zijn. Wij bieden u hoogwaardige diergeneeskundige zorg waarbij betrokkenheid en klantvriendelijkheid centraal staan!


Maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op onderstaand nummer voor het maken van afspraken tussen 8.00 uur en 20.00 uur. De afspraken overdag zijn uitsluitend op afspraak.


06-57889622

De praktijk is maandag t/m vrijdag geopend op onderstaande openingstijden. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. 


Openingstijden

Maandag 08.00 - 19.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 19.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


Wij raden aan om altijd een afspraak te maken zodat u en uw huisdieren zo snel mogelijk geholpen kunnen worden. Uitsluitend voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-57889622.