Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Daarnaast hebben we inloopspreekuren zonder afspraak.

Op 1 mei 2009 is onze dierenkliniek geopend in Borne, eerst op de Dorsmolen 8 , nu sinds 2 jaar gevestigd aan de Grotestraat 122. De ondernemende dierenartsen zijn Robert en Christel Meulenbroek, broer en zus, geboren en getogen in Twente op een steenworp afstand van de nieuwe praktijk.


De liefde voor dieren ontstond in onze vroege jeugd. We groeiden op tussen de paarden en alle andere dieren op de boerderij van onze ouders. We leerden hoe je respectvol en zorgzaam met de dieren om moest gaan. 


Naast de geneeskunde van gezelschapsdieren zijn we erkend paardendierenartsen en FEI paardendierenartsen.

Het werkgebied omvat de geneeskunde van de gezelschapsdieren en het paard in de volle omvang. Naast operaties, behandelen van patiënten en keuringen willen wij voor de eigenaren een goede gesprekspartner zijn. Ook houden wij ons bezig met veterinaire apotheek.


Maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op onderstaand nummer voor het maken van afspraken tussen 8.00 uur en 17.00 uur. De afspraken overdag zijn uitsluitend op afspraak. Tel: 06-57889622


Ook kunt u ons een mail sturen voor het inplannen van een afspraak met gewenst behandelmoment en tijdstip. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van de afspraak.


Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienstdoende arts.


U kunt altijd voor spoed op onze eigen locatie terecht!


Dit is een service die wij bieden aan alle ingeschreven patiënten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om onze eigen patiënten ook te helpen in spoed situaties, zodat u bij ons ook op spoedmomenten op een vertrouwd adres terecht kunt met uw eigen vertrouwde dierenarts.


Uitsluitend voor spoedgevallen zijn wij, ook buiten openingstijden, 24 uur per dag bereikbaar op hetzelfde bekende telefoonnummer: 06-57889622