Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Daarnaast hebben we inloopspreekuren zonder afspraak.

Gezelschapsdieren - Kat

Het is erg belangrijk dat u uw huisdieren laat vaccineren tegen ziekten. Het vaccineren van de kittens dient op jonge leeftijd twee maal plaats te vinden. Daarna dient een jaarlijkse hervaccinatie plaats te vinden. U krijgt van onze kliniek automatisch een herinnering voor de hervaccinatie. Als uw kat naar een pension of het buitenland gaat, zijn aanvullende vaccinaties nodig. Wij kunnen u hierover informeren.


Maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op onderstaand nummer voor het maken van afspraken tussen 8.00 uur en 20.00 uur. De afspraken overdag zijn uitsluitend op afspraak.


06-57889622

De praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Uitsluitend voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-57889622.