Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Daarnaast hebben we inloopspreekuren zonder afspraak.

Gezelschapsdieren - Hond

U kunt uw hond laten steriliseren bij onze kliniek. Het grote voordeel van steriliseren op jonge leeftijd is dat de hond een veel kleinere kans heeft op het verkrijgen van melkkliertumoren op latere leeftijd. Ook kan de hond geen baarmoederontsteking meer krijgen. De kans op suikerziekte is veel kleiner en de hond kan niet meer schijnzwanger worden. Ook word de teef niet meer loops en heeft geen uitvloeiing meer waardoor ze niet aantrekkelijk is voor reuen.


Maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op onderstaand nummer voor het maken van afspraken tussen 8.00 uur en 20.00 uur. De afspraken overdag zijn uitsluitend op afspraak.


06-57889622

De praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Uitsluitend voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-57889622.