Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Daarnaast hebben we inloopspreekuren zonder afspraak.

Gezelschapsdieren - Hond

Op de dag van de operatie dient u hond nuchter te worden gebracht tussen 08.00h – 08.30h. Nuchter wil zeggen dat uw hond na 18.00h in de avond van de voorgaande dag niet meer heeft gegeten. Drinken mag de hond wel. Nadat een grondig lichamelijk onderzoek heeft plaatsgevonden door de arts, gaat uw hond onder narcose en kan de chirurg overgaan tot operatie.

Na de operatie wordt telefonisch contact opgenomen met de eigenaar over het verloop van de operatie. Tevens word een tijd afgesproken wanneer u uw hond kunt ophalen. De honden blijven in de uitslaapruimte tot ze volledig uit narcose zijn.


Maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op onderstaand nummer voor het maken van afspraken tussen 8.00 uur en 20.00 uur. De afspraken overdag zijn uitsluitend op afspraak.


06-57889622

De praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Uitsluitend voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-57889622.