Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Daarnaast hebben we inloopspreekuren zonder afspraak.

Gezelschapsdieren - Hond

Wij begrijpen als geen ander dat uw trouwe viervoeter ontzettend belangrijk voor u is. Meulenbroek Dierenartsen zet zich in voor een optimale zorg en behandeling van uw huisdier. Onze kliniek beschikt over de modernste apparatuur en technieken voor het stellen van de juiste diagnose. Hierbij moet u denken aan röntgenapparatuur, echoapparatuur en een uitgebreid laboratorium voor bloedonderzoek, urineonderzoek en fecesonderzoek.

Alle chirurgische ingrepen kunnen worden uitgevoerd in onze goed ingerichte operatiekamer. In de uitslaapruimte kunnen de dieren rustig wakker worden uit hun narcose alvorens ze meegaan naar huis.


Maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op onderstaand nummer voor het maken van afspraken tussen 8.00 uur en 20.00 uur. De afspraken overdag zijn uitsluitend op afspraak.


06-57889622

De praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Uitsluitend voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-57889622.